Έρευνα Ακασικών αρχείων Προσωπικής & Οικογενειακής Αφθονίας

Οι σκέψεις και τα συναισθήματα όλων στην οικογένεια εκπέμπουν μία συλλογική ενέργεια, προσελκύοντας τις ανάλογε εμπειρίες.  Έχεις ποτέ αναλογιστεί πως η οικονομική σου αφθονία μπλοκάρεται χωρίς να το καταλαβαίνεις και χωρίς να το επιθυμείς από διάφορες καταγραφές στο υποσυνείδητό σου αλλά και από οικογενειακές και διαγενεαλογικές καταγραφές  πολλών πολλών γεών πίσω. Και εδώ τα Ακασικά Αρχεία μπορούν να γίνουν ο πολυτιμότερος βοηθός σου! 

Το Ακασικά Αρχεία είναι μια τεράστια σειρά δονητικών πληροφοριών, μία ενεργειακή βάση δεδομένων που περιέχουν ολόκληρη την ιστορία της Ψυχής του κάθε έναν από εμάς. Μέσα στην ενεργειακή Βιβλιοθήκη του Σύμπαντος βρίσκονται καταγεγραμμένες όλες οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις σου.

Εδώ, βρίσκονται καταγεγραμμένες όλες οι δυσλειτουργικές πεποιθήσεις, οι φόβοι, τα μοτίβα ακόμα και οι θυμοί σε σχέση με χρήματα και άρα την Αυτοαξία σου. Εκτός όμως από τις δικές σου καταγραφές ΜΠΟΡΕΙΣ να βρεις και να απελευθερώσεις και όσες καταγραφές σε επηρεάζουν αλλά δεν είναι δικές σου αλλά τις έχεις κληρονομήσει. Πολλές φορές, στα πλαίσια της αλληλοεπίδρασης σου με την οικογένειά σου ενδέχεται ένα μέλος της οικογένειας μα επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό την οικογενειακή αφθονία.

Τι μαθαίνεις και κυρίως τι θεραπεύεις με μία Έρευνα Ακασικών Αρχείων Προσωπικής & Οικογενειακής Αφθονίας:

Τα Συμβόλαια/κατάρες/όρκους μεταξύ των μελών της οικογένειας.

Σε περίπτωση συζυγών το οικογενειακό δυναμικό κάθε μέλους και πόσο επηρεάζει το κάθε μέλος την οικογενειακή Αφθονία.

Το Αρχέτυπο της Οικογένειας.

Το ποσοστό της Δεκτικότητας στα Χρήματα και την Αφθονία.

Τις καταγραφές σε σχέση με την Οικονομική Αφθονία που φέρετε στο DNA γενεών, τόσο Εσύ όσο και ο Σύντροφος ή Σύζυγος σου.

Το ποσοστό επηρεασμού του κάρματος ανά μέλος.

Τα Οικογενειακά Συστημικά Μοτίβα που επηρεάζουν την εισροή χρημάτων στο πεδίο σου ή το πεδίο της οικογένειάς σου.

Το πιο δυνατό ενεργειακά μπλοκάρισμα της οικογένειας.

Τις συμφωνίες σε επίπεδο Ψυχής των μελών της οικογένειάς σου.

Τη Βασική Οικογενειακή Ενέργεια.

Τη Βασική Πεποίθηση του κάθε μέλους σε σχέση με τα Χρήματα.

Κάθε Υποσυνείδητη Δήλωσή σου σε σχέση με τα Χρήματα και την αφθονία σου.

 

      Μπορείς Τώρα να επιτρέψεις σε όλα τα Θεϊκά Δώρα, σε όλα όσα ΑΞΙΖΕΙΣ…

…. να λούσουν και να αναβαθμίσουν την ερωτική σου ζωή!

 

Μέσα από τη Δική σου Έρευνα Ακασικών Αρχείων ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ & ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ  … ΜΠΟΡΕΙΣ:

… να λάβεις καθοδήγηση και βοήθεια ώστε να θεραπεύσεις πτυχές και καταγραφές που σε απομακρύνουν από την ΑυτοΑξία σου και την Οικονομική σου Ευμάρεια.

… να ενδυναμώσεις τον Εαυτό σου, ώστε να Δημιουργείς αλλαγές στη ζωή σου, να απελευθερώσουμε τραύματα και επαναλαμβανόμενα δυσλειτουργικά μοτίβα και να μετατρέψεις το εδώ και το Τώρα σου σε μία Πραγματικότητα Επιθυμιών, Θαυμάτων και Ονείρων.

… να απελευθερώσεις τον Εαυτό σου και την Οικογένειά σου από περιττά καρμικά βάρη και φόβους και να ανοίξεις την Πύλη ώστε να γειωθούν η Αφθονία και τα Χρήματα στη ζωή και την καθημερινότητά σου.