Έρευνα Ακασικών αρχείων Αυτοθεραπείας & Αυτογνωσίας

Τα Ακασικά Αρχεία είναι μια τεράστια πηγή ενεργειακών – δονητικών πληροφοριών, μία ενεργειακή βάση δεδομένων που περιέχουν ολόκληρη την ιστορία της Ψυχής του κάθε έναν από εμάς και βασίζονται στην φιλοσοφία της μετενσάρκωσης. Κάθε Ψυχή έχει το αποκλειστικά δικό της Ψυχικό Αποτύπωμα, σε ενεργειακή μορφή στα Ακασικά Αρχεία. Μέσα σε αυτό το ενεργειακό Ψυχικό Αποτύπωμα είναι καταγεγραμμένα όλα τα γεγονότα, τα συναισθήματα, οι σκέψεις και οι επιλογές μας καθ’ όλη τη διάρκεια όλων των ενσαρκώσεών μας.  

Όπως όλα τα ανθρώπινα όντα, έτσι και εσύ έχεις μια βαθιά και ενστικτώδη ανάγκη για ασφάλεια. Μέσα από τα Ακασικά Αρχεία έρχεσαι πιο κοντά στον Πνευματικό – Θεϊκό Εαυτό σου και λαμβάνεις Γνώση για αυτήν την αληθινή σου φύση. Με τον τρόπο αυτό,  βιώνεις την ασφάλεια που επιθυμείς μέσα  από την Προσωπική Δύναμη και Αλήθεια, στην αρχετυπική της δυναμική δόνηση … τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΗ & ΑΛΗΘΕΙΑ!

Μέσα από την έρευνα στα Ακασικά Αρχεία δίνεται απάντηση στο πανάρχαιο ερώτημα «Ποιος Είμαι» … και λαμβάνεις ξεκάθαρες απαντήσεις στα θέματα που σε απασχολούν στην καθημερινότητά σου αλλά κυρίως λαμβάνεις ξεκάθαρες απαντήσεις για την πηγή των συναισθημάτων, των σκέψεων, των μπλοκαρισμάτων, των ανατροπών και των εμπειριών σου στο Εδώ και το Τώρα σου!

Ποιος δεν έχει αναρωτηθεί …

Μα για ποιο λόγο μου συμβαίνουν όλα αυτά?

Τι έχω κάνει και έλκω συνεχώς δυσκολίες ή στεναχώριες στη ζωή μου?

Μα για ποιο λόγο να έχω αυτήν την κληρονομική ασθένεια ή αυτό το αυτοάνοσο νόσημα?

Για ποιο λόγο γεννήθηκα?

Τι να επιλέξω και γιατί ότι επιλέγω μου γυρίζει boomerang?

 Μα καλά … όλα λάθος τα κάνω?

…  και πολλά άλλα ίδιας φύσεως ερωτήματα! 

Σε όλα αυτά τα ερωτήματα η απάντηση είναι μία … πως φυσικά δεν έχεις κάνει τίποτα άλλο από το να βιώνεις όλα όσα χρειάζεσαι για να Αφυπνιστείς Πνευματικά και να Εξελιχθείς. Έλκεις, Δημιουργείς και Βιώνεις τις κατάλληλες συγχρονικότητες – εμπειρίες που είναι θεμελιώδεις για την Πνευματική και Ανθρώπινη εξέλιξή σου. 

Ποια είναι όμως η πηγή της εκάστοτε σκέψης, του εκάστοτε συναισθήματος και της εκάστοτε εμπειρίας σου? 

Αυτό το γνωρίζεις μόνο ΕΣΥ σε ένα βαθύ και καλά κρυμμένο στο υποσυνείδητο σου. 

Σε αυτό το ερώτημα δίνει απάντηση και καθοδήγηση η έρευνα των Ακασικών Αρχείων, μέσα από ένα πεδίο Αγάπης και Συμπόνιας.

Μέσα από την Έρευνα των Ακασικών Αρχείων σου μετατρέπεις όλα τα «Γιατί» σε «Επειδή» και δίνεις απαντήσεις σε όλα τα σοβαρά ερωτήματα που σε απασχολούν στη ζωή σου. 

Τι μαθαίνεις και κυρίως τι θεραπεύεις με μία Προσωπική Έρευνα Ακασικών Αρχείων?

Ανακαλύπτεις το «Σκοπό της Ζωής» και την Ειδικότητα της Ψυχής σου και ευθυγραμμίζεις τις ενέργειες αυτές με τις Δράσεις και Αποφάσεις σου στο Εδώ και το Τώρα σου. Ο Σκοπός της Ζωής σου είναι όλα όσα Είσαι και έχεις έρθει να προσφέρεις και να μοιράσεις Ανιδιοτελώς και με Αγάπη στους γύρω σου! 

Υπάρχουν 8 διαφορετικοί Σκοποί Ζωής …. Ένας Είναι και ο Δικός Σου!!

Μαθαίνεις την κατανομή της Συνειδητότητάς σου. Που στρέφει η Ψυχή σου την ενέργεια και την προσοχή της? Νιώθεις ότι πατάς στα πόδια σου ή μήπως νιώθεις εκτός τόπου και χρόνου, ότι δηλαδή βρίσκεσαι κάπου αλλού? Παίρνεις πρωτοβουλίες και αναλαμβάνεις Δράσεις ή μήπως προτιμάς να διαλογίζεσαι και να ονειρεύεσαι? 

Μπορείς τώρα να λάβεις όλες αυτές τις απαντήσεις που χρειάζεσαι και επιθυμείς …!

Μαθαίνεις πόσο επιτρέπει να λαμβάνεις και να απολαμβάνεις τα Θεϊκά Δώρα που το Σύμπαν και ο Δημιουργός έχουν για Εσένα! Πόσο επιτρέπεις στην Αλήθεια, την Αγάπη, την Αφθονία και τη Δύναμη να εκδηλώνονται στη Ζωή και την Καθημερινότητά σου?

Μπορείς Τώρα να μάθεις και να επιτρέψεις σε όλα τα Θεϊκά Δώρα, σε όλα όσα ΑΞΙΖΕΙΣ  … να έρθουν σε Εσένα!

Απελευθερώνεις βαριές και Χαμηλοκραδασμικές καρμικές ενέργειες με τα 4 κυριότερα εμπλεκόμενα μέλη στη ζωή σου και κάνεις χώρο σε νέες Δυνατές και Φωτεινές ενέργειες να αναβαθμίσουν τις μεταξύ σας σχέσεις … Μπορείς τώρα να βιώνεις τη Χαρά, τον Αλληλοσεβασμό και την Αλληλοκατανόηση σε κάθε σου σχέση και αλληλεπίδραση …!

Μέσα από τις επαναλαμβανόμενες ζωές η Ψυχή συλλέγει πληροφορίες μέσα από τις εμπειρίες που βιώνει. Κάποιες από αυτές τις ζωές είναι γεμάτες από ταλέντα, θαύματα και εμπειρίες Χαράς και κάποιες άλλες, πιο εξελικτικές, εμπεριέχουν μπλοκαρίσματα, τραύματα, βαριές ενέργειες και δυσλειτουργικές πεποιθήσεις. Στόχος αυτής της ενότητας είναι να βρούμε αυτές τις βαριές και δυσλειτουργικές ενέργειες και να τις απελευθερώσουμε από το ενεργειακό μας πεδίο με πρόθεση Αγάπης, Εξαγνισμού και Μετουσίωσης. 

Μπορείς Τώρα και Εσύ να απελευθερωθείς από καρμικά βάρη και ασύμφωνες ενέργειες που προέρχονται από συμβόλαια/συμφωνίες/υποσχέσεις, κατάρες, όρκους και μάγια. 

Μπορείς τώρα να βρεις και να απελευθερώσεις σκεπτομορφές φόβου ή πόνου και κάθε άλλη αρνητική συναισθηματική ενέργεια που επιβαρύνει το αυρικό και συναισθηματικό σου σώμα. 

Απελευθερώνεσαι από τους υποσυνείδητους περιορισμούς και δρας μέσα από τη δύναμη και τη δόνηση της Ψυχής σου … ΜΠΟΡΕΙΣ!

Μέσα από τη Δική σου Προσωπική Έρευνα Ακασικών Αρχείων … ΜΠΟΡΕΙΣ!

Έρχεσαι πιο κοντά στην Αλήθεια σου και τον Πραγματικό Θεϊκό Εαυτό σου.

Βρίσκεις τις πηγές των όσων νιώθεις και βιώνεις στο Εδώ και το Τώρα σου και θεραπεύεις όλες σου τις δυσλειτουργικές καταγραφές στη ρίζα τους οριστικά και αμετάκλητα.

Απελευθερώνεσαι από καρμικά βάρη και χαμηλοκραδασμικές, βαριές ενέργειες και βιώνεις μία

… ΝΕΑ ΑΝΑΛΑΦΡΗ ΖΩΗ … ΧΑΡΑΣ … ΕΥΕΞΙΑΣ & ΙΣΟΡΡΟΠΙΑΣ!