Έρευνα Ακασικών αρχείων Συντροφικής Σχέσης

Τα Ακασικά Αρχεία είναι μια τεράστια σειρά δονητικών πληροφοριών, μία ενεργειακή βάση δεδομένων που περιέχουν ολόκληρη την ιστορία της Ψυχής του κάθε έναν από εμάς. Μέσα στην ενεργειακή Βιβλιοθήκη του Σύμπαντος βρίσκονται καταγεγραμμένες όλες οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις σου.

Οι περισσότεροι από τους κοντινούς μας ανθρώπους  που συναντάμε σε αυτή τη ζωή δεν μας είναι άγνωστοι αλλά αντίθετα μας είναι καρμικοί γνώριμοι ειδικά οι ερωτικοί μας σύντροφοι. Οι ερωτικοί μας σύντροφοι είναι οι πιο δυνατοί καθρέφτες μας! Με τους περισσότερους ερωτικούς μας συντρόφους συναντιόμαστε από ζωή σε ζωή προκειμένου να ολοκληρώσουμε τους καρμικούς κύκλους της αλληλοεξέλιξής μας.

Η καρμική σύνδεση από τη φύση της έχει πολλές πλευρές. Μία ψυχική σύνδεση δεν εξηγείται με τη λογική. Η οικειότητα και τα έντονα συναισθήματα, μας προκαλούν μία περίεργη έλξη. Μέσα από τις σχέσεις η Ψυχή σου επιθυμεί να εξελιχθεί και να λάβει όλα τα εξελικτικά της μαθήματα ώστε μετά την ολοκλήρωσή τους να επιστρέψει στην Πηγή της Δημιουργίας της και να ενωθεί με την Ενεργό Δημιουργό Νοημοσύνη. Είτε πρόκειται για τωρινή σχέση είτε για παρελθοντική ερωτική αλληλεπίδραση, είτε πρόκειται για μακροχρόνια σχέση ή σχέση μερικών ημερών, μηνών ή ακόμα και ωρών είναι σίγουρο πως την προσέλκυσες για να εν-θυμηθείς, να διδαχθείς και να εξελιχθείς … και Μπορώ με σιγουριά να σου πω πως αν ανατρέξεις πίσω θα συνειδητοποιήσεις ότι μετά από αυτήν ή αυτές τις σχέσεις δεν είσαι ο ίδιος άνθρωπος. Ακόμα και οι σχέσεις σου που έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο είναι μία μεταστροφή του εαυτού σου σε ανώτερο επίπεδο Συνειδητότητας. Μέσα από τις εμπειρίες και τις Συνειδητοποιήσεις που σου προσφέρουν ενδέχεται να αλλάξεις τον Εαυτό σου ολοκληρωτικά …. Να ωριμάσεις … να απελευθερωθείς και να αναγνωρίσεις και άλλες πτυχές που κρύβεις μέσα σου! Με άλλα λόγια, μέσα από τις ερωτικές σου σχέσεις ανακαλύπτεις τον Εαυτό σου καθώς κάθε σου ερωτικός σύντροφος είναι και ένα μέρος του Εαυτού σου.

Τι γίνεται όμως όταν οι σχέσεις δυσκολεύουν και ο ένας καθρεφτίζει στον άλλο τα σκοτάδια του? Όλα αυτά που επιθυμείς να μην έχεις και καλύπτεις συνεχώς και με ποικίλους τρόπους?

Τι γίνεται όταν αναδύονται από τα βάθη του υποσυνειδήτου σου φόβοι απόρριψης, οικειότητας, εγκατάλειψης και πολλοί άλλοι και εκδηλώνονται με τη μορφή θυμών ή εξάρσεων?

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ εάν με το τέλος των σχέσεων φεύγει από μέσα σου κάθε ενέργεια αλληλεπίδρασης?

Μήπως όσα χρόνια ή καλύτερα όσες ζωές και εάν περάσουν πάντα κάποια καταγραφή, τραύμα ή υπόσχεση μένει ενεργή και μέσω αυτής καθορίζεις τη ζωή σου?

Το μόνο σίγουρο που μπορώ να σου πω είναι πως ο κάθε άνθρωπος έχει τις δικές του δυσλειτουργικές καταγραφές και τα δικά του εξελικτικά περάσματα να κατακτήσει. Οι ερωτικές σχέσεις έρχονται και κουμπώνουν με αυτές τις καταγραφές και τα περάσματα όπως κουμπώνουν τα κομμάτια του πάζλ μεταξύ τους … τόσο ξεκάθαρα και τόσο αρμονικά εξελικτικά. Η έλξη καρμικών ερωτικών σχέσεων που οδηγούν σε «επίπονα» και απαιτητικά καρμικά μαθήματα και εν – θυμίσεις, έχουν ως σκοπό την υπενθύμιση παλαιών τραυμάτων, πληγών, εμπειριών και υποσχέσεων που έχουν καταγραφεί στον υποσυνείδητό σου και έχουν γίνει ένα με το Είναι σου, σε προηγούμενες ενσαρκώσεις.

Αυτού του είδους οι γνωριμίες συνδέονται με το παρελθόν των Ψυχών και επιθυμούν θεραπεία, λύση και απελευθέρωση των ενεργειών ανάμεσα σε εσένα και τον καρμικό σου σύντροφο.  

Τι μαθαίνεις και κυρίως τι απελευθερώνεις με μία Έρευνα Ακασικών Αρχείων Συντροφικής Σχέσης?

Τους καρμικούς ρόλους και τα μη ολοκληρωμένα καρμικά μαθήματα που έχετε έρθει να αλληλοκαθρευτίσετε και αλληλοδιδαχθείτε μεταξύ σας, ώστε να τα ολοκληρώσετε και να προχωρήσετε σε νέους κύκλους αλληλεπίδρασης. 

Την βασική ενέργεια των ενσαρκώσεων που έχετε έρθει από κοινού να απελευθερώσετε και να μετουσιώσετε. 

Το κυριότερο τραύμα από προηγούμενες ενσαρκώσεις που έχετε έρθει να αλληλοθεραπεύσετε σε αυτή τη ζωή. 

Το βασικό Χαμηλοκραδασμικό συναίσθημα που παράγεται μέσα από την αλληλεπίδραση και πως μπορεί αυτό να μετουσιωθεί σε Υψηλοκραδασμικό Συναίσθημα Φωτός – Αγάπης. 

Τα καρμικά βάρη και ασύμφωνες ενέργειες που προέρχονται από συμβόλαια/συμφωνίες/υποσχέσεις, κατάρες, όρκους και μάγια που έχετε κάνει από ζωή σε ζωή. Επίσης σκεπτομορφές φόβου ή πόνου και κάθε άλλη αρνητική συναισθηματική ενέργεια που επιβαρύνει και προκαλεί δυσαρμονία στη μεταξύ σας σχέση και αλληλεπίδραση.

Το ή τα βασικότερα τραύματα και συναισθήματα, τα οποία μπορεί να μην έχουν λογική εξήγηση στο Εδώ και το Τώρα αλλά έχουν τη ρίζα της ύπαρξής τους σε προηγούμενες ενσαρκώσεις και καρμικές αλληλεπιδράσεις.  

Το βασικό ανασταλτικό συναίσθημα και τη βασική ανασταλτική συμπεριφορά που σας εμποδίζουν από το να βιώσετε μια σχέση Αρμονίας, Αγάπης, Αλληλοσεβασμού, Αλληλοκατανόησης, ΑλληλοΣυγχώρεσης και Αλληλοσυμπόνοιας.  

Μαθαίνεις πόσο επιτρέπεις να λαμβάνεις και να απολαμβάνεις τα Θεϊκά Δώρα που το Σύμπαν και ο Δημιουργός έχουν για Εσένα στη σχέση με το σύντροφο ή σύζυγό σου! Πόσο επιτρέπεις στην Αλήθεια, την Αγάπη, την Αφθονία και τη Δύναμη να εκδηλώνονται στη μεταξύ σας σχέση?

Εάν είσαι γυναίκα, μέσα από μία τελετουργική αλχημιστική διαδικασία απελευθερώνεις τη μήτρα σου και το ενεργειακό σου πεδίο από κάθε χαμηλοκραδασμική ενέργεια που έχεις απορροφήσει από όλους τους πρώην συντρόφους σου. 

         Μπορείς Τώρα να επιτρέψεις σε όλα τα Θεϊκά Δώρα, σε όλα όσα ΑΞΙΖΕΙΣ… 

…. να λούσουν και να αναβαθμίσουν την ερωτική σου ζωή!

Μέσα από τη Δική σου Έρευνα Ακασικών Αρχείων Συντροφικής Σχέσης… ΜΠΟΡΕΙΣ:

Να λάβεις καθοδήγηση και βοήθεια ώστε να απελευθερώσεις πτυχές και τραύματα και με αυτό τον τρόπο να προσφέρεις στον Εαυτό σου την κατανόηση που χρειάζεσαι  για να προχωρήσεις στη ζωή σου, μέσα από τις ενέργειες της Αγάπης, της Συμπόνιας και της Συντροφικότητας. Μέσα από τη δική σου Απελευθέρωση, Αλλαγή και Εξέλιξη έρχεσαι όλο και πιο κοντά στη Συντροφική Σχέση των Ονείρων Σου…!

Να ενδυναμώσεις τον Εαυτό σου, ώστε να Δημιουργείς αλλαγές στη ζωή σου απελευθερώνοντας τραύματα και επαναλαμβανόμενα δυσλειτουργικά μοτίβα ώστε να μετατρέψεις τη σχέση με τον τωρινό ή μελλοντικό σου σύντροφο ή το σύζυγό σου σε σχέση μία ταντρική σχέση Φώτισης και ένωσης μέσω του αρμονικού συνδυασμού των ενεργειών. 

Να απελευθερώσεις τον Εαυτό σου από περιττά καρμικά βάρη και φόβους και να ανοίξεις στον Έρωτα, την Απόλαυση, την Εμπιστοσύνη και το Μοίρασμα. Μπορείς να ενώσεις την Ψυχή σου με το Άπειρο Πνεύμα και να καλωσορίσεις την Ενότητα, την Τρυφερότητα, την Εμπιστοσύνη, το Ειλικρινές Μοίρασμα, τη Φροντίδα και την Αγάπη στην ερωτική σου ζωή!