Έρευνα Ακασικών αρχείων με Μητέρα ή Πατέρα – Θεραπεία Εσωτερικού παιδιού

Το Ακασικά Αρχεία είναι μια τεράστια σειρά δονητικών πληροφοριών, μία ενεργειακή βάση δεδομένων που περιέχουν ολόκληρη την ιστορία της Ψυχής του κάθε έναν από εμάς. Μέσα στην ενεργειακή Βιβλιοθήκη του Σύμπαντος βρίσκονται καταγεγραμμένες όλες οι σχέσεις και οι αλληλεπιδράσεις σου. Πόσες και πόσες φορές δεν έχει ο καθένας μας αναλογιστεί την σχέση με τη μητέρα ή τον πατέρα του. Για κάποιους η σχέσεις αυτές θυμίζουν τη μυρωδιά από τα κουλουράκια στο φούρνο ή τα κυριακάτικα οικογενειακά τραπέζια, τα γεμάτα γέλια και χαρούμενα πειράγματα. Για κάποιους άλλους, οι αναμνήσεις αυτές δεν είναι τόσο ευχάριστες και χαρούμενες είναι όμως πέρα για πέρα εξελικτικές και αφυπνιστικές.

Οι γονείς σου, στον αρχετυπικό τους ρόλο, είναι οι μεγαλύτεροι διδάσκαλοί σου για αυτήν την ενσάρκωση. Είναι αυτοί που ανέλαβαν το ρόλο του «αυστηρού», «απαιτητικού», «κακού» ή «σκληρού» προκειμένου να σε βοηθήσουν ώστε εσύ να ανακαλύψεις και να εν-θυμηθεις τον πραγματικό σου Εαυτό … τον Εαυτό της Αγάπης και της Δύναμης! Πολλές φορές αυτές οι σχέσεις είναι φορτωμένες με βαριές καρμικές ενέργειες «πόνου»,» φόβου» ή «δράματος», με σκοπό πάντοτε την Αφύπνισή σου και την Πνευματική σου Ανέλιξη. Η Ψυχή σου κρατά την ενεργειακή μνήμη όλων αυτών των εμπειριών και με πολλούς τρόπους προσπαθεί να σου την επικοινωνήσει. Σε κάθε σου αλληλεπίδραση με τους γονείς σου, όλη αυτή η μνήμη από όσα έχεις ζήσει μαζί τους σε προηγούμενες ενσαρκώσεις σου, αφυπνίζεται και ενεργοποιείται, με αποτέλεσμα να επηρεάζει τις σχέσεις σου στο Εδώ και το Τώρα, με τελικό αποτέλεσμα να εμπλέκεστε σε ένα φαύλο κύκλο καρμικών συνεπειών και ατελείωτων καρμικών μαθημάτων.

Τι μαθαίνεις και κυρίως τι θεραπεύεις με μία Έρευνα Ακασικών Αρχείων Θεραπείας Εσωτερικού Παιδιού?

Τους καρμικούς ρόλους και τα μη ολοκληρωμένα καρμικά μαθήματα που έχετε έρθει να αλληλοδιδαχθείτε με τη Μητέρα ή τον Πατέρα σου, ώστε να τα ολοκληρώσετε και να προχωρήσετε σε νέους κύκλους αλληλεπίδρασης, είτε από κοινού είτε χωριστά.

Την βασική ενέργεια των ενσαρκώσεων που έχετε έρθει από κοινού να απελευθερώσετε και να μετουσιώσετε.

Το κυριότερο τραύμα από προηγούμενες ενσαρκώσεις που έχετε έρθει να αλληλοκαθρευτίσετε και αλληλοθεραπεύσετε σε αυτή τη ζωή.

Το βασικό συναίσθημα που παράγεται μέσα από την αλληλεπίδραση σας και πως μπορεί αυτό να μετουσιωθεί σε Υψηλοκραδασμικό Συναίσθημα Φωτός – Αγάπης.

Τα καρμικά βάρη και ασύμφωνες ενέργειες που προέρχονται από συμβόλαια/συμφωνίες/υποσχέσεις, κατάρες, όρκους και μάγια που έχετε κάνει από ζωή σε ζωή. Επίσης, σκεπτομορφές φόβου ή πόνου και κάθε άλλη Χαμηλοκραδασμική συναισθηματική ενέργεια που επιβαρύνει και προκαλεί δυσαρμονία στη μεταξύ σας σχέση και αλληλεπίδραση.

Το ή τα βασικότερα τραύματα και συναισθήματα του μικρού Εσωτερικού σου Παιδιού, τα οποία μπορεί να μην έχουν λογική εξήγηση στο Εδώ και το Τώρα αλλά έχουν τη ρίζα της ύπαρξής τους σε προηγούμενες ενσαρκώσεις και καρμικές αλληλεπιδράσεις.

Το βασικό ανασταλτικό συναίσθημα και τη βασική ανασταλτική συμπεριφορά που σας εμποδίζουν από το να βιώσετε μια σχέση Αρμονίας, Αγάπης, Αλληλοσεβασμού, Αλληλοκατανόησης, ΑλληλοΣυγχώρεσης και Αλληλοσυμπόνοιας.

Ανακαλύπτεις ποιο είναι το Βασικό Αρχέτυπο του Παιδιού μέσα από το οποίο εκφράζεσαι και αλληλοεπιδράς και το φροντίζεις.

Μαθαίνεις πόσο επιτρέπεις να λαμβάνεις και να απολαμβάνεις τα Θεϊκά Δώρα που το Σύμπαν και ο Δημιουργός έχουν για Εσένα στη σχέση με τη Μητέρα ή τον Πατέρας σου!

Μπορείς Τώρα να επιτρέψεις σε όλα τα Θεϊκά Δώρα, σε όλα όσα ΑΞΙΖΕΙΣ…
…. να λούσουν και να αναβαθμίσουν τη μεταξύ σας σχέση!

Μέσα από τη Δική σου Έρευνα Ακασικών Αρχείων με τη Μητέρα ή τον Πατέρα σου … ΜΠΟΡΕΙΣ:

Να λάβεις καθοδήγηση και υποστήριξη ώστε να θεραπεύσεις πτυχές και τραύματα του μικρού εσωτερικού παιδιού μέσα σου και με αυτόν τον τρόπο να του δώσεις τη φροντίδα, την Αγάπη και την Προστασία που πάντα επιθυμούσε ώστε να μεγαλώσει και να ωριμάσει και με αυτό τον τρόπο παρέχεις στον Εαυτό σου την κατανόηση που χρειάζεσαι  για να προχωρήσεις στη ζωή σου, μέσα από τις ενέργειες της Αγάπης και της Συμπόνιας. 

Να ενδυναμώσεις τον Εαυτό σου, ώστε να Δημιουργείς αλλαγές στη ζωή σου, να απελευθερώσουμε τραύματα και επαναλαμβανόμενα δυσλειτουργικά μοτίβα και να μετατρέψεις τις σχέσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό σου Σύμπαν αγκαλιάζοντας, κατανοώντας και συγχωρώντας τους γονείς σου με τελικό στόχο και αποτέλεσμα να κάνεις την Εσωτερική Ειρήνη και την Ηρεμία τρόπο ζωής.