Κρυσταλλοθεραπεία

Η κρυσταλλοθεραπεία είναι μία δημοφιλής θεραπευτική μέθοδος που βοηθά στην θεραπεία από πονοκεφάλους, ημικρανίες, μυϊκούς και σκελετικούς πόνους, στην κόπωση και το στρες.
Οι κρύσταλλοι αντιπροσωπεύουν την ένωση του Πνεύματος και της Ύλης και αποτελούν τους θεματοφύλακες αυτής της διαδικασίας. Οι κρύσταλλοι είναι υπέροχα Δημιουργήματα και μοναδικοί βοηθοί μας σε αυτό το ενσαρκωμένο, μετουσιωτικό, Αυτό – Γνωσιακό ταξίδι που λέγεται Ζωή. Από τα πανάρχαια χρόνια, από τις εποχές της Λεμουρίας και της Ατλαντίδας, οι κρύσταλλοι βοηθούσαν και συνεχίζουν να βοηθούν τον άνθρωπο να θεραπευτεί, να προστατευθεί, να εναρμονιστεί και εξελιχθεί πνευματικά, τσουγκριζόμενος την Κοσμική Συνείδηση.
Το κάθε ορυκτό είναι και ένα μικρό Σύμπαν!
Ειδικότερα, κατά την χρυσή περίοδο της Ατλαντίδoς υπήρχε ο «Μέγας Κρύσταλλος». Ο κρύσταλλος αυτός, ήταν ένας μεγάλος κρύσταλλος χαλαζία φτιαγμένος από καθαρή ενέργεια της Πηγής, ο οποίος λειτουργούσε ως γεννήτρια, ως ένας κεντρικός υπολογιστής αλλά και ως πύλη προς άλλες διαστάσεις. Μέσω του κρυστάλλου αυτού, οι Αρχιερείς και Αρχιέρειες όριζαν τον καιρό, ενεργοποιούσαν το κρυσταλλικό πλέγμα που περιέβαλε την ήπειρο και «φόρτωναν» πνευματικά διδάγματα και διδασκαλίες αλλά και νέα τεχνολογία σε μικρότερους κρυστάλλους!
Ο κάθε κρύσταλλος εκπέμπει τη δική του δόνηση σε μία συγκεκριμένη συχνότητα. Μέσα από την κρυσταλλοθεραπεία έρχεσαι όλο και πιο κοντά σε αυτά τα θαυμαστά Δημιουργήματα, αναγνωρίζεις τη θέση τους στη ζωή σου και αποδέχεσαι το γεγονός ότι ο κάθε κρύσταλλος συμβολίζει για Εσένα, το εύρος και τη δύναμη των Ικανοτήτων σου … αυτές τις Ικανότητες, αυτά τα Χαρίσματα που πηγάζουν από την Εσωτερική σου Πηγή και τη Θεϊκή σου Φύση. Η επαφή με τους κρυστάλλους, πέρα από τη θεραπεία και το ξεμπλοκάρισμα που μπορούν να σου προσφέρουν, σου αφυπνίζουν και σου ενδυναμώνουν τη Δυναμική όλων όσων Μπορείς να Δημιουργήσεις και να Προσφέρεις στον κόσμο γύρω σου! Με άλλα λόγια, αφυπνίζουν τη Δύναμη και τα Ταλέντα σου και σε επανασυνδέουν με την Ιερή Ουσία της Εσωτερικής σου Πηγής. Επίσης, με τη βοήθεια των κατάλληλων κρυστάλλων και μέσα από ένα συνδυασμό τεχνικών και γνώσεων ΜΠΟΡΕΙΣ να αποτοξινώσεις το φυσικό και το ενεργειακό σου σώμα και να βιώσεις τη Χαλαρότητα, την Ηρεμία και το αίσθημα Ολότητας και Ενότητας που σου προσφέρει η Ολιστική Θεραπεία. Ταυτόχρονα, η θεραπευτική επίδραση των κρυστάλλων απελευθερώνει τη λιμνάζουσα ενέργεια από τα ενεργειακά κέντρα, η οποία σε φυσικό επίπεδο επιφέρει δυσαρμονίες έως και ασθένειες στο υλικό σώμα και τα όργανά του, ενώ ταυτόχρονα επιφέρει και δυσλειτουργικές επιρροές σε συναισθηματικό και νοητικό πεδίο. Στο σημείο αυτό, θα ήθελα να προσθέσω ότι σύμφωνα με τους επιστήμονες, η επίδραση των ορυκτών στον οργανισμό πηγάζει από την ηλεκτρομαγνητική δύναμη που διαθέτουν και χάρη σε αυτήν τη δύναμη, η κρυσταλλοθεραπεία μπορεί να διεισδύσει σε κάποιες περιοχές του σώματος μέσω των λεμφικών υγρών.
Όταν οι κρύσταλλοι χρησιμοποιούνται θεραπευτικά, έχουν τη δυνατότητα να σε αφυπνίσουν στην Υγιή Υψηλοκραδασμική σου Συχνότητα!!
Ήρθε η ώρα και για Εσένα να δεις καθαρά μέσα από τα ιδιαίτερα εσώτερα της Καρδιάς σου να διακρίνεις το Αληθινό! Αυτό που ήταν ΠΑΝΤΑ Αληθινό και που θα είναι για ΠΑΝΤΑ … Συνδύασε τώρα να μοναδικά οφέλη των κρυστάλλων με ένα ενεργειακό μασάζ, με Ρέικι ή με μία συνεδρία υπνοθεραπείας και πολλαπλασίασε τα δυναμικά της οφέλη… ΜΠΟΡΕΙΣ!