Το ήξερες πως δεν υπάρχει το άλλο σου μισό; Ότι αυτό που ψάχνεις για να σε συμπληρώσει και να σου δώσει όλα όσο επιθυμείς, να σε γεμίσει συναισθηματικά  στην πραγματικότητα δεν υπάρχει; 

Το γνωρίζω πως μπορεί να σε σοκάρω … όμως χρειάζεται να ξέρεις ότι εάν ψάχνεις κάποιον να σε ολοκληρώσει και να σε γεμίσει αγάπη αυτός δεν θα έρθει ποτέ διότι πολύ απλά χρειάζεται εσύ να φροντίσεις και να αγαπήσεις τον εαυτό σου, να σε ολοκληρώσεις … και ύστερα θα έρθει και το άλλο σου ολόκληρο. 

Γεμίσαμε ανθρώπους που νιώθουν μισοί και ψάχνουν να ολοκληρωθούν, να αγαπηθούν μέσα από κάποιον άλλο. Και μετά έρχεται η απογοήτευση, ο θυμός και πιθανόν η παραίτηση. 

Για ποιο λόγο; 

Διότι πολύ απλά επιδιώκουμε να πετύχουμε κάτι που είναι ενάντια με τους νόμους στη φύση του Σύμπαντος. Στο Σύμπαν λοιπόν, τα όμοια έλκονται! Το Σύμπαν λειτουργεί μέσα από τη μαγνητική ενέργεια σαν τους μαγνήτες με τη διαφορά ότι στο Σύμπαν «το όμοιο έλκει όμοιο» σε αντίθεση με τους πόλους των μαγνητών όπου οι όμοιοι απωθούνται!

Άρα, αν επιθυμείς να γνωρίσεις και να φέρεις μέσα σου την ολοκλήρωση, την αποδοχή, την εκτίμηση, την αγάπη ξεκίνα την εργασία με τον Εαυτό σου! Ναι … ναι καλά διαβάζεις! 

Η σημαντικότερη σχέση είναι η σχέση με τον Εαυτό σου! 

Εάν καλλιεργηθεί αυτή  και νιώσεις ολόκληρος και πλήρης με τον εαυτό σου τότε το άλλο σου ολόκληρο σε περιμένει στο επόμενό σου βήμα. Είναι νομοτελειακό! 

Για να συμβεί όμως αυτό χρειάζεται να στραφείς μέσα σου και να αγαπήσεις εσένα. Να αποδεχθείς όλα εκείνα τα μέρη του εαυτού σου και τα συναισθήματα που κρύβεις βαθιά μέσα σου παριστάνοντας πως δεν υπάρχουν ή πως τα έχεις ξεπεράσει. Αυτά που σε ενοχλούν και  σε πονάνε ξεπερνιούνται όταν πραγματικά τα φέρεις με αγάπη και αποδοχή στην επιφάνεια της συνειδητότητά σου, τα αγκαλιάσεις και τα φροντίσεις. 

Καμία εμπειρία, τραύμα ή συναίσθημα δεν φεύγει εάν εσύ δεν το αποφασίσεις! Χρειάζεται να μπεις βαθιά μέσα σου και να ψάξεις εκείνες τις άγνωστες ή ξεχασμένες καταγραφές που ακόμα σε πονούν και σε μπλοκάρουν. Πραγματικά, αν δεν ψάξεις δεν μπορείς να φανταστείς τι μπορεί να υπάρχει μέσα στον υποσυνείδητο νου σου καθώς το υποσυνείδητό μας έχει απίστευτη φαντασία στο να ερμηνεύει και συνδέει τις καταστάσεις στη ζωή μας. Είναι πραγματικά μοναδικός ο τρόπος που δημιουργεί τα σενάρια της ζωής! Είναι πραγματικά ο καλύτερος σεναριογράφος! Ο σεναριογράφος του δικού σου Σύμπαντος, της δικής ζωής. Για αυτό είναι πολύ σημαντικό να στρέφεσαι και να ανακαλύπτεις τις καταγραφές του διότι ορίζει τη ζωή σου χωρίς καλά καλά να το αντιλαμβάνεσαι καθώς για πολλά χρόνια μπορεί να μην έχεις καν συστηθεί μαζί του! 

Θυμήσου … η πρώτη και μοναδική σχέση είναι η σχέση με τον Εαυτό Σου!

Όταν καλλιεργείς την αγάπη για εσένα βιώνεις την Αγάπη σε κάθε σου σχέση και αλληλεπίδραση!

Τι είναι όμως η Αγάπη;

Ο ρόλος της Αγάπης είναι διττός …! 

Η Αγάπη δεν είναι μία αφηρημένη έννοια ούτε μία ουτοπική κατάσταση κάτι το άπιαστο και συνεχώς επιδιωκόμενο! Η Αγάπη είναι ενέργεια … κάτι σαν τον ηλεκτρισμό! Η Αγάπη ως ενέργεια έχει Δόνηση και Συχνότητα. Η Αγάπη είναι πέρα για πέρα μία κατάσταση Ύπαρξης, η οποία επιτυγχάνεται και βιώνεται από επιλογή. Παράλληλα, είναι η υψηλότερη δονητικά και σε συχνότητα κατάσταση Ύπαρξης και επιτυγχάνεται μέσα από την καθημερινή και συνεχή εκπαίδευση και ενασχόληση με τον Εαυτό. 

Ναι ναι … καλά το κατάλαβες! Χρειάζεται να εκπαιδευτείς στην Αγάπη ή για να το διατυπώσω σαφέστερα … χρειάζεται να κάνεις τις κατάλληλες εργασίες προκειμένου να ξυπνήσεις αυτήν τη Γνώση μέσα σου και να την κάνεις την επόμενη πραγματικότητά σου. Με άλλα λόγια, όπως μέχρι τώρα έχεις ασυνείδητα εκπαιδευτεί στη δόνηση του Φόβου ήρθε η ώρα να εκπαιδευτείς στην δόνηση της Αγάπης! Τόσο απλό … και τόσο αληθινό! Ήρθε λοιπόν η ώρα να ξανά πας Σχολείο … ! … στο Σχολείο της Ζωής. 

H Αγάπη είναι …. Συνειδητότητα … είναι δηλαδή … Κατάσταση Ύπαρξης!

Ποιος είναι ο ρόλος της αγάπης;

Βέβαια ο ρόλος της Αγάπης στο Σύμπαν είναι διττός. Η Αγάπη είναι η Πηγή της Δημιουργίας του Κόσμου και ταυτόχρονα ο συνεκτικός του κρίκος. Όπου τα ποσοστά της Αγάπης είναι χαμηλά επικρατεί αποδιοργάνωση, αναστάτωση και χάος. Ο άνθρωπος σε μία τέτοια κατάσταση Ύπαρξης (έλλειψης της Αγάπης) νιώθει πως όλα γύρω του και πιθανότατα και ο ίδιος, καταρρέουν. Και φυσικά και καταρρέουν όμως αυτό δεν είναι απαραίτητα δραματικό ή χαοτικό. Προσωπικά, παίρνω το ρίσκο να πω … πως ΚΑΛΑ κάνουν και καταρρέουν! Αυτή η κατάρρευση είναι αναπόφευκτη προκειμένου ο κάθε άνθρωπος να τα ξαναχτίσει όλα από την Αρχή και όπως ΕΠΙΘΥΜΕΙ! 

Προκειμένου λοιπόν, να κάνεις τις απαραίτητες συνειδητοποιήσεις ώστε να προχωρήσεις σε νέες επιλογές, μέσα από ένα διαφορετικό πεδίο οπτικής και δόνησης, χρειάζεται να σε αγαπήσεις και να σε εκτιμήσεις ολοκληρωτικά και ανιδιοτελώς!

ΒΑΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙΣ … οτιδήποτε ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!