ΡΑΔΙΑΙΣΘΗΣΙΑ – ΕΚΚΡΕΜΕΣ

Το εκκρεμές είναι ένα πανίσχυρο και πανάρχαιο εργαλείο. Για Εμένα υπήρξε η αρχή αυτού του μοναδικού και ατελείωτου Πνευματικού και ΑυτοΓνωσιακού ταξιδιού! Μέσα από τις κατάλληλες τεχνικές και ερωτήσεις μπορείς ταχύτατα να αναγνωρίσεις  πτυχές και καταγραφές που λειτουργούν ανασταλτικά, που σε μπλοκάρουν στις αποφάσεις και τα βήματά σου και σε απομακρύνουν από την ενότητα, την πληρότητα, τη Χαρά, την Ηρεμία και γενικά τη ζωή που πραγματικά επιθυμείς. Το εκκρεμές, είναι ο πολυτιμότερος βοηθός σου σε αυτό το ΑυτοΓγνωσιακό ταξίδι που λέγεται Ζωή, είτε εντάσσοντάς το στην καθημερινότητά σου είτε κάνοντας μία AKASHIC SOUL’S RE- START  έρευνα Ακασικών  Αρχείων ώστε να ανακαλύψεις, να συνειδητοποιήσεις και να απελευθερώσεις με τις κατάλληλες τεχνικές και δηλώσεις όλα όσα σε απομακρύνουν από την εκπλήρωση των Επιθυμιών σου …! 

Με τη βοήθεια του κατάλληλου για Εσένα ερευνητή – θεραπευτή και τη χρήση κατάλληλων διαγραμμάτων ΜΠΟΡΕΙΣ να αντλήσεις άπειρες, μοναδικές και θαυμάσιες πληροφορίες από το υποσυνείδητό σου και τις προηγούμενες ζωές σου. Με την ξεκάθαρη άδεια σου, ο ερευνητής – θεραπευτής, συνδέεται με εκείνο το μέρος της Ύπαρξής σου που ονομάζεται Ανώτερος Εαυτός και το Ενεργειακό σου Ψυχικό Αποτύπωμα (τη δική σου ενεργειακή καταγραφή στα Ακασικά Αρχεία), το οποίο έχει την πλήρη Γνώση για όλες σουτις ενσαρκώσεις και το Ιερό Συμβόλαιο της Ζωής σου. Μέσα από αυτήν τη σύνδεση, λαμβάνεις καθοδήγηση και πληροφορίες που τις χρειάζεσαι στο Εδώ και το Τώρα σου. Μέσω του εκκρεμούς, ο θεραπευτής  – ερευνητής, συνδέεται με το χωροχρονικό εκείνο σημείο που ονομάζουμε Ακασικά Αρχεία, το οποίο περιέχει όλες τις πληροφορίες από ζωή σε ζωή και λαμβάνει όλες εκείνες τις ενεργειακές πληροφορίες που χρειάζεσαι στο Εδώ και το Τώρα σου. 

Τέλος, με τη βοήθεια ενός εκκρεμούς μπορείς να λάβεις πολλές και λεπτομερείς πληροφορίες για τη λειτουργία των Chakras σου και τις καταγραφές που τα επηρεάζουν φορτίζοντας τα Υψηλοκραδασμικά με τις κατάλληλες Πνευματικές και Ενεργειακές τεχνικές.