Ακασικά Αρχεία

ΑΚΑΣΑ

“Ολόκληρη η αντιληπτή ύλη προέρχεται από μία πρωταρχική ουσία, μία λεπτή ουσία που δεν μπορούμε να αντιληφθούμε και που καταλαμβάνει όλο τον χώρο, Η Ακάσα ή Φωτεινός Αιθήρ, αντιδρά με την ζωή που δίνει η πράνα  ή άλλη δημιουργική δύναμη και δίνει υπόσταση κάνοντας ατέρμονους κύκλους σε όλα τα πράγματα και φαινόμενα.”

 Nikola Tesla, Man’s Greatest Achievement, 1907

Η Ακάσα ανεξάρτητα με το Φιλοσοφικό σύστημα ή την Θρησκεία στο οποίο αναφέρεται έχει στην ουσία το ίδιο βασικό νόημα. Η ύπαρξη αυτής της “ουσίας” έχει ερευνηθεί από επιστήμονες και Φιλόσοφους των αρχαίων χρόνων, σε όλες τις παραδόσεις και δοξασίες που χρονολογούνται χιλιετίες πριν. Η θεωρία της Ακάσα προήλθε από τον Ανατολικό Εσωτερισμό / Μυστικισμό και με την πάροδο των χρόνων πέρασε και στον Δυτικό Εσωτερισμό. Η Ακάσα είναι με λίγα λόγια η βάση όλων των πραγμάτων του Φυσικού κόσμου και σε διάφορες Φιλοσοφίες  λογίζεται ως η ουσία που βρίσκεται πίσω από την δημιουργία της Ύλης. Σύμφωνα με πολλούς είναι η πηγή της ενέργειας της Υλικής Εκδήλωσης. Αυτό είναι αρκετά ενδιαφέρον, αφού η Κβαντική Φυσική μας έδειξε πως οι ανθρώπινες σκέψεις, οι προθέσεις, τα συναισθήματα κ πολλά ακόμη έχουν άμεση επίδραση στον Φυσικό Υλικό μας κόσμο. Οι Επιστημονικές θεωρίες του Σύγχρονου κόσμου δεν αναγνωρίζουν την πραγματική ύπαρξη της Ακάσα όμως το γεγονός πως η Κβαντική Φυσική έδειξε πως το Διάστημα δεν είναι κενό τείνει να επιβεβαιώνει την ύπαρξη μίας τέτοιας ουσίας.

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα Ακασικά αρχεία αποτελούνται από την ενέργεια που απαρτίζουν τα πάντα στο Σύμπαν, σε όλο το χώρο και το χρόνο. Αυτή η ενέργεια ονομάζεται «Akasha», ένας συνδυασμός της σανσκριτικής λέξης ākāśa, που σημαίνει κρυμμένος ή μυστικός χώρος, με τη ρίζα λέξη kāś που σημαίνει απλά «να είναι». Όλες αυτές οι πληροφορίες πιστεύεται ότι αποθηκεύονται στο αιθερικό επίπεδο, ένα μη φυσικό μέρος που είναι μέρος του κοσμικού συνόλου.

Σύμφωνα με την Alice A. Bailey, συγγραφέα πάνω από 25 βιβλίων σε σχέση με τα  ζητήματα της Θεοσοφίας: «Το Ακασικό αρχείο λειτουργεί σαν ένα απέραντο φωτογραφικό Φιλμ, το οποίο καταγράφει όλες τις Επιθυμίες και τις Επίγειες εμπειρίες του Πλανήτη. Μονάχα ένας εκπαιδευμένος Αποκρυφιστής μπορεί να διακρίνει τις διαφορές ανάμεσα στην πραγματική εμπειρία και τις αστρικές εικόνες που δημιουργούνται από την Φαντασία και την επιθυμία προσέγγισης του Ακασικού Αρχείου».

Ο Έντγκαρ Κέυσι Αμερικανός Μυστικιστής και Συγγραφέας, διάσημος διορατικός και μεταφυσικός δάσκαλος που θεωρείται ο ιδρυτής του σύγχρονου κινήματος της Νέας Εποχής, δήλωσε ότι «οι δίσκοι του Ακάσι είναι το βιβλίο μνήμης του Θεού: Με την πάροδο του χρόνου και του χώρου γράφονται οι σκέψεις, οι πράξεις, οι δραστηριότητες μιας οντότητας – όπως οι αλληλεπιδράσεις με το περιβάλλον της και η κληρονομική της επιρροή… Επίσης, σύμφωνα με την Κέυσι, τα Ακασικά Αρχεία μπορούν να θεωρηθούν ως ο Υπέρ-Υπολογιστής του Σύμπαντος, μία κεντρική μονάδα αποθήκευσης όλων των πληροφοριών για κάθε ζωντανό ον που πέρασε ποτέ από τον Κόσμο μας. Ξέχωρα από την καταγραφή των γεγονότων που λαμβάνουν χώρα στη ζωή μας, τα αρχεία καταγράφουν κάθε πράξη, σκοπό, λέξη, σκέψη, συναίσθημα, αίσθηση και πρόθεση. Προφανώς τα αρχεία εμπεριέχουν ολόκληρη την ιστορία της κάθε Ψυχής από την απαρχή της Δημιουργίας.

Σύμφωνα με τους οπαδούς του Θεοσοφικού πνευματικού κινήματος, το οποίο ξεκίνησε τον 19ο αιώνα, όλες οι σκέψεις, τα γεγονότα και οι γνώσεις σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας αποθηκεύονται μαζί σε μια τεράστια κοσμική συλλογή που είναι γνωστή ως τα Ακασικά αρχεία. Μερικές φορές αναφέρεται ως “Το Βιβλίο της Ζωής”. Αυτή η συλλογή σοφίας και ιδεών θεωρείται κάτι περισσότερο από μια συλλογή αποθηκευμένων πληροφοριών. Αντ’ αυτού, αυτά τα αρχεία μπορούν να θεωρηθούν ως εργαλείο καθοδήγησης που μπορεί να επηρεάσει τις σκέψεις μας, τα συναισθήματα και τις απόψεις της πραγματικότητας, δίνοντάς μας εξηγήσεις για πολλά από όσα συμβαίνουν στη ζωή μας ή φοβόμαστε, τα οποία δεν έχουν καμία φαινομενική βάση. 

Ευτυχώς τα Πάντα είναι ΕΝΕΡΓΕΙΑ …!

ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΣΟΥ ΑΡΧΕΙΩΝ

 

Σήμερα, πολλοί άνθρωποι πλησιάζουν τα Ακασικά αρχεία ως εργαλείο για την Πνευματική τους Αφύπνιση, την προσωπική ανάπτυξη και την αυτό – θεραπεία τους. Η διαισθητική δασκάλα, συγγραφέας και ερευνήτρια των Ακασικών Αρχείων, Linda Howe, αναφέρει χαρακτηριστικά: “Σήμερα, τα Ακασικά Αρχεία δεν είναι πλέον ο αποκλειστικός τομέας των αγίων, των μελετητών και των μυστικιστών. Η Συλλογική Συνείδηση της ανθρωπότητας έχει αναπτυχθεί, εξελίσσεται και ωριμάζει. “

Προκειμένου να λάβεις ξεκάθαρες απαντήσεις και προσωπική καθοδήγηση μέσα από τα Ακασικά Αρχεία χρειάζεται πάνω από όλα να είσαι ξεκάθαρος στο τι ζητάς και να έχεις Ξεκάθαρή και Δυνατή πρόθεση για την Θεραπεία και την Αλλαγή σου. Μέσα από την έρευνα των Ακασικών Αρχείων προσφέρεις μια απελευθέρωση στην Ψυχή σου από περιορισμούς όπως δυσλειτουργικές πεποιθήσεις και πιστεύω, σκεπτομορφές φόβου ή πόνου και πολλές άλλες ενεργειακές καταγραφές που δεν σε εξυπηρετούν στο Εδώ και Τώρα που βιώνεις και είτε καθυστερούν είτε εμποδίζουν την Πνευματική σου Ανέλιξη. Να είσαι ξεκάθαρος για το τι επιθυμείς να μάθεις. Η περιήγηση μέσα στα Ακασικά Αρχεία είναι σαν να πηγαίνεις σε ένα βιβλιοπωλείο — απλά περιηγείσαι ή υπάρχει ένας συγκεκριμένος τίτλος που αναζητάς! 

Δήλωσε την πρόθεσή σου! 

Επιθυμείς απλώς να εξερευνήσεις τις προηγούμενες ζωές σου ή σε ενδιαφέρει να μάθεις από τις εμπειρίες των προηγούμενων ενσαρκώσεών σου και να λάβεις όλα τα Μηνύματα, τη Γνώση και τη Σοφία που έχουν να σου προσφέρουν? 

Μήπως σε ενδιαφέρει η απελευθέρωσή σου από χαμηλοκραδασμικές ενέργειες με τελικό σκοπό την Πνευματική σου Διεύρυνση και Εξέλιξη 

Νιώθεις μήπως την Οικονομική σου Αφθονία μπλοκαρισμένη και σε ενδιαφέρει η απελευθέρωσή σου από περιοριστικές πεποιθήσεις που σε απομακρύνουν από την Αφθονία που Είσαι?

 

Ζήτα και Λάβε και Εσύ τη δική σου προσωπική καθοδήγηση με τη δύναμη των Ακασικών Αρχείων … ΜΠΟΡΕΙΣ!

 

Μπορείς να επιλέξεις τώρα ανάμεσα σε 4 είδη Έρευνας AKASHIC SOUL’S RE- START  Ακασικών Αρχείων: