Πώς μπορείς να διατηρείς την υψηλή συχνότητα; Σε αυτό το άρθρο σου υπενθυμίζω 10 τρόπους για να το πετύχεις αυτό!

Η Υψηλή συχνότητα διατηρείται όταν:

1) Τιμώ και σέβομαι το θεό σε όλα τα πράγματα.

2) Γειώνοντας και βιώνοντας την δύναμη της ευγνωμοσύνης επιτρέπω στην αφθονία να ρέει συνεχώς προς εμένα!

3) Απελευθερώνω κάθε ανάγκη, φιλοδοξίες και προσδοκίες και ζω με ηρεμία και περισυλλογή.

4) Λειτουργώ με υψηλοκραδασμικές σκέψεις και πράξεις. Λειτουργώ προς το Ύψιστο και Βέλτιστο καλό όλων και έτσι όλοι και όλα λειτουργούν προς το Ύψιστο και Βέλτιστο Καλό μου.

5) Σταματώ να ζω στο παρελθόν, να κρατάω θυμό και μνησικακία και σταματάω να στεναχωριέμαι για αυτό. Σταματάω να ανησυχώ και να φοβάμαι για το μέλλον. Ζω στο παρόν με αίσθηση πληρότητας και έτσι αυτομάτως δημιουργώ ένα ευτυχισμένο αύριο!6) Τηρώ με ευλάβεια την παρακάτω αρχή: «φέρομαι στους άλλους όπως επιθυμώ εκείνοι να μου φέρονται».

7) Καλλιεργώ την συνεργασία και μοιράζομαι τα πάντα με τους γύρω μου… με το Όλον!

8) Βάσει του νόμου της ισορροπίας φροντίζω να διατηρώ το Κάρμα μου σε ισορροπία με ότι λαμβάνω και να προσφέρω στο Ίσο! Όταν αυτό συμβαίνει καθρεφτίζεται στην καλή μου υγεία στην ηρεμία στην αρμονία και άρα στην ευτυχισμένη μου ζωή!

9) Διοχετεύω την δημιουργικότητα μου στην τέχνη, την μουσική και τα αθλήματα, στα παιχνίδια και την απλή αρμονική διασκέδαση μου.

10) Κάνω αυτό που πραγματικά αγαπώ και ενθαρρύνω τους φίλους και την οικογένειά μου προς αυτή την κατεύθυνση. Γίνομαι εγώ η πηγή για τους γύρω μου και βιώνω στο εδώ και το τώρα την Εγώ Ειμί παρουσία μου στην Γη! Βιώνω δηλαδή έναν παράδεισο επί Γης στην καθημερινότητά μου! 

…. Μπορώ!