Εκπαιδευτική μύηση στα Ακασικά Αρχεία Προσωπικής και Οικογενειακής Αφθονίας

Γίνε και Εσύ Επαγγελματίας Ερευνητής ερευνητής Ακασικών Αρχείων  με ειδίκευση στην Οικονομική Οικογενειακή Αφθονία!!

Η μελέτη και η μύησης μου στα Ακασικά Αρχεία με οδήγησε στην δημιουργία των ερευνητικών χαρτών της Οικονομικής Αφθονίας. Σε έναν από τους διαλογισμούς μου έλαβα το μήνυμα πως η Οικονομική μου Αφθονία επηρεάζεται σε μεγάλο βαθμό από κληρονομικές πεποιθήσεις και επαναλαμβανόμενα μοτίβα έως και 14 γενιές προς τα πίσω, κυρίως από τη γενιά του πατέρα μου. Η πληροφορία αυτή αποτέλεσε την έμπνευση αυτής της μεθόδου. Καθώς δημιουργούσα αυτή τη μέθοδο ανακάλυψης όλων των περιοριστικών καταγραφών του υποσυνειδήτου σχετικά με τα Χρήματα και την Αφθονία μου, δόθηκε και μία πανίσχυρη τελετή αποκοπής από το κληρονομικό κάρμα και τις Χαμηλοκραδασμικές ενέργειες και πεποιθήσεις σχετικά με τα Χρήματα. 

Αυτές τις δύο σημαντικές καθοδηγήσεις ήρθε η ώρα να τις μοιραστώ μαζί σου!! 

Για ποιο λόγο να διαλέξεις ένα πρόγραμμα εγκεκριμένο από τον IPHM? 

  1. Επειδή είναι ένας από τους μεγαλύτερους διεθνώς πιστοποιημένους. αναγνωρίσιμους και ανεξάρτητους οργανισμούς διαπίστευσης παγκοσμίως.
  2. Επειδή μπορείς και εσύ με τη σειρά σου να πιστοποιηθείς ως Επαγγελματίας Ολιστικής Ιατρικής, προσδίδοντας στις υπηρεσίες που παρέχεις περισσότερο κύρος και αναγνώριση. 
  3. Μέσω της πιστοποίησης σου, σου παρέχεται το δικό σου προφίλ μέσα στο site του Οργανισμού καθώς και πλήρης επικοινωνιακή υποστήριξη και διαφήμιση από τα  Social Media του. 
  4. Μέσω του Διεθνούς Οργανισμού μπορείς να έχεις πρόσβαση σε χαμηλού κόστους διεθνή ασφάλιση κυρίως στους τομείς ολιστικής υγείας, ομορφιάς και πνευματικών και ενεργειακών πρακτικών.

Αυτό το εκπαιδευτικό σου προσφέρει:

2 πλήρη εγχειρίδια Γνώσης και Σοφίας. Ένα εγχειρίδιο Θεωρίας και ένα εγχειρίδιο Πρακτικής με χάρτες για το εκκρεμές. 

Το εγχειρίδιο της Θεωρίας περιλαμβάνει όλη τη Γνώση και τη Σοφία που χρειάζεσαι ώστε να κατανοήσεις τι είναι τα Ακασικά Αρχεία, πώς μπορείς να συνδέεσαι μαζί τους και πως να λαμβάνεις πληροφορίες αναλυτικές και στενευμένες για εσένα και για όσους έρχονται κοντά σου. 

Το εγχειρίδιο της Πρακτικής περιλαμβάνει αναλυτικούς χάρτες σε σχέση με τις περισσότερες περιοριστικές καταγραφές και πεποιθήσεις που βρίσκονται στο υποσυνείδητο, σχετικά με τα χρήματα.

Την προσωπική μύηση στα Ακασικά Αρχεία.

Κείμενο Δηλώσεων – Προσευχών.

Ηχογραφημένη ύπνωση σύνδεσης με τα Ακασικά Αρχεία, για προσωπική εξέλιξη και εκπαίδευση. 

Καθοδηγούμενο διαλογισμό για τους πελάτες σας λύσης των περιοριστικών τους πεποιθήσεων.

Τα ΔΩΡΑ σου: 

   ΔΩΡΕΑΝ εκπαίδευση στη ΜΑΝΤΑΛΑ της ΑΦΘΟΝΙΑΣ με τους δικούς σου ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ. ‘Ένα ΔΩΡΟ αξίας 150€. 

   Το Προσωπικό Πουγκί των Κρυστάλλων της Αφθονίας.

   Το Προσωπικό σου ΕΚΚΡΕΜΕΣ

   Το Κρυσταλλικό Νερό της Αφθονίας για προσωπικό συντονισμό και ενδυνάμωση.

   3 μήνες Group Mentoring Support για την προσωπική και επαγγελματική σου ενδυνάμωση. 

   Το Group Mentoring Support περιλαμβάνει 2 ομαδικές συνεδρίες το μήνα και μία ατομική. 

   Το πρόγραμμα είναι πιστοποιημένο από τον Διεθνή Οργανισμό Επαγγελματιών Ολιστικής Ιατρικής (International Practitioners of Holistic Medicine – IPHM). Η πιστοποίηση αυτή εγγυάται την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης και των εγκεκριμένων μεθόδων κατάρτισης και θεραπείας. Το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό έχει εγκριθεί σύμφωνα με τα υψηλά στανταρς του οργανισμού και παρέχει τις υπηρεσίες του με Υπευθυνότητα και Αξιοπιστία.