Το Δώρο του Θυμού

Τί γίνονται τα συναισθήματα όταν τα καταπνίγουμε;

Που πηγαίνουν οι ανάγκες μας όταν τις καταπιέζουμε;

Τί συμβαίνει στις επιθυμίες μας όταν δεν τολμάμε να τις εκφράσουμε;

Τί συμβαίνει στο μικρό παιδάκι που όλοι έχουμε μέσα μας όταν του ξυπνούν μνήμες πόνου και οδυνηρές εμπειρίες τις οποίες επιθυμεί να εκφράσει αλλά σωπαίνει;

Η απάντηση είναι κοινή, βυθίζονται στα βάθη του «Είναι» μας, στις αποθήκες του ψυχισμού μας και γίνονται δυσλειτουργικές και επιζήμιες, για την υγεία και τον ψυχισμό μας, καταγραφές στο υποσυνείδητο, οι οποίες ορίζουν τη ζωή μας. Όταν αυτές οι καταγραφές πολλαπλασιαστούν και οι αποθήκες του υποσυνειδήτου μας γεμίσουν ασφυκτικά επέρχεται ανισσοροπία στο σώμα και τον ψυχισμό μας και ασθενούμε…αρρωσταίνουμε!

Ο τρόπος για να μη συμβεί αυτό είναι να εκφραστούν εποικοδομητικά και να απελευθερωθούν!

Στο σεμινάριο αυτό έρχεσαι σε επαφή με το θυμό που βρίσκεται μέσα σου και που μπορεί να σε δηλητηριάζει υποσυνείδητα χωρίς να το αντιλαμβάνεσαι! Μέσω διαλογισμών, βιωματικών και προβολικών ασκήσεων έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις και να απελευθερώσεις όλα αυτά τα τραύματα και τις πεποιθήσεις που συντηρούν το θυμό σου και να τον μετουσιώσεις σε…. μία νέα Υψηλοκραδασμική Ενέργεια!

Επίσης, μαθαίνεις τα όργανα που επηρεάζονται από το θυμό καθώς και τις Α – Σθένειες που προκαλούνται από αυτόν ενώ ταυτόχρονα μαθαίνεις και πως ο θυμός επηρεάζει το κάθε σου Chakra! Παράλληλα, καλλιεργείς τη συνήθεια του «όχι» και εκπαιδεύεσαι πως να θέτεις υγιή όρια με Σεβασμό και Αγάπη και κυρίως πως να τα επικοινωνείς με Αυτοπεποίθηση και Σιγουριά.

Τα ΔΩΡΑ μας:

   Διαλογισμοί επίγνωσης και απελευθέρωσης του θυμού.

   Κβαντικές Υπνώσεις επαναπρογραμματισμού του υποσυνειδήτου και των Chakras.

   Προσωποποιημένο κρυσταλλικό νερό – βάμμα για την απελευθέρωση του εσωτερικού θυμού.

   Μία προσωπική συνεδρία High Emotional Coaching.

   O προσωπικός σου κρύσταλλος.

 

Σε περιμένω με Χαρά!!