Chackras Balance

& Coaching Technology

Νιώθεις κάποιους τομείς της Ζωής σου υποτονικούς ή μπλοκαρισμένους?

Βιώνεις τη Ζωή στη Γη με Ευκολία? Τρέφεσαι εποικοδομητικά για Εσένα? Βιώνεις Εμπιστοσύνη?

Βιώνεις την Καθημερινότητά σου μέσα από τις δονήσεις της Χαράς και της Απόλαυσης?

Είσαι σε επαφή με τη Δύναμή σου και την Ικανότητα υλοποίησής σου?

Σε Αγαπάς? Σε αγκαλιάζεις?

Είσαι σε επαφή με την Αλήθεια σου … τη Γνωρίζεις … την Εκφράζεις?

Επιτρέπεις στον Εαυτό σου να συνδέεται με τον Κόσμο γύρω σου και το Όλον?

Βρίσκεσαι σε επαφή με το Πνεύμα σου και το Δημιουργό που Εσύ Είσαι?

Μήπως νιώθεις δυσφορία και ένταση σε κάποιο σημείο του σώματός σου?

Μήπως σε πονούν συχνά τα γόνατα ή ο αυχένας σου?

Μήπως το έντερό σου συχνά μπλοκάρει και νιώθεις ένταση ή πόνο?

Μήπως τα πόδια και η μέση σου δεν «σε κρατούν»?

Μήπως έχεις συνεχής πονοκεφάλους και ημικρανίες?

Μήπως νιώθεις συνεχώς το σώμα σου κουρασμένο και βαρύ?

Έχεις μήπως αναρωτηθεί αν όλα αυτά τα συμπτώματα είναι «τυχαία» ή αν προέρχονται από ένα βαθύτερο επίπεδο της Ύπαρξής σου που κάτι επιθυμεί να σου πει? Έχεις μήπως σκεφθεί ότι το σώμα σου είναι ένα εργαλείο επικοινωνίας του Υποσυνειδήτου σου και σου μιλά?

Μέσα από το CHAKRAS BALANCE & COACHING TECHNOLOGY με τις κατάλληλες αναπνοές και ερωτήσεις έρχεσαι σε επαφή με το σώμα σου, τα σπλάχνα σου και όλα τα εσωτερικά σου όργανα. Με την δική μου καθοδήγηση επικεντρώνεσαι στα σημεία που νιώθεις ένταση ή πόνο και συνομιλείς μαζί τους και απελευθερώνεις όλες αυτές τις αποθηκευμένες Χαμηλοκραδασμικές ενέργειες και καταγραφές, αφήνοντας το ενεργειακό και φυσικό σου σώμα ελεύθερα, εξισορροπημένα  και υγιή. Επίσης, στα πλαίσια της κάθε συνεδρίας θέτεις εσύ τους δικούς σου εξελικτικούς στόχους και με τις κατάλληλες διαισθητικές ερωτήσεις βρίσκεις την Αλήθεια μέσα σου και τους τρόπους επίτευξης και υλοποίησης των στόχων αυτών.  

Μπορείς τώρα να λάβεις κάθε μήνυμα που το Σώμα σου … ο Ναός του Πνεύματός σου έχει να σου προσφέρει … με Χαρά, Σεβασμό και Αγάπη!! 

Μπορείς τώρα να φέρεις Θεραπεία, Υγεία, Ευεξία και Ισορροπία … στο αιθερικό και φυσικό σου Σώμα! Η κάθε συνεδρία είναι μοναδική και είναι μόνο για Εσένα …!

…ΕΣΥ είσαι ο Δημιουργός!

Η τεχνική αυτή αποτελεί μία από τις πλέον δυναμικές θεραπείες καθαρισμού και εξισορρόπησης των ενεργειακών σου κέντρων. Συνδυάζοντας όλη την Γνώση και Σοφία που έχω λάβει μέσα από τη μύησή μου στο Αγγελικό Ρέικι και το Εκκρεμές, την εξειδίκευσή μου στην Ψυχοθεραπευτική μέθοδο της Gestalt και την εκπαίδευσή μου στο Coaching έχω δημιουργήσει αυτό το μοντέλο αποτοξίνωσης του ενεργειακού και φυσικού σώματος. Μέσα από το άνοιγμα του ενεργειακού πεδίου ρεικι, τους καθοδηγούμενους διαλογισμούς με επικέντρωση στα Chakras σου, τις δυναμικές αναπνοές της Gestalt και τις κατάλληλες συνειδησιακές ερωτήσεις έρχεσαι σε επαφή με τα βαθύτερα στρώματα του Υποσυνείδητου Νου σου. Η επαφή αυτή, για να είναι ακόμα πιο εύκολη, άμεση και κατανοητή για Εσένα γίνεται σε κάθε συνεδρία με επικέντρωση και σε ένα διαφορετικό Chakras. Κάθε Chakra είναι ένα μοναδικό και δυναμικό μέρος του υποσυνειδήτου σου. Ανάλογα τις περιστάσεις της καθημερινότητάς σου και τα θέματα που σε απασχολούν την εκάστοτε στιγμή, ένα ή περισσότερα Chakras σου ενδέχεται να υπολειτουργούν ή να υπερ – λειτουργούν. Αρχικά, μετρώ με το εκκρεμές το ποσοστό λειτουργίας των Chakras σου και αναλόγως τα φορτίζω ή τα αποφορτίζω. Στη συνέχεια και ανάλογα με τα μηνύματα που έχω λάβει προχωράμε στην θεραπεία, την απελευθέρωση και αντικατάσταση των δυσλειτουργικών μοτίβων και καταγραφών.

Η κάθε συνεδρία είναι προσωπική και προσωποποιημένη!

Μέσα από αυτήν την τεχνική, έρχεσαι σε επαφή με αυτές τις όψεις του υποσυνειδήτου σου, συνομιλείς μαζί τους, τους δίνεις μορφή και ανακαλύπτεις μπλοκαρίσματα και δυσλειτουργικές καταγραφές. Αυτές οι καταγραφές, οι φόβοι, οι φοβίες, τα άγχη της καθημερινότητας, οι πεποιθήσεις ή τα βαθύτερα τραύματα παίρνουν μορφή και λόγο και με την κατάλληλη καθοδήγηση, σου μεταφέρουν το μήνυμά τους. Με τον τρόπο αυτό, κάθε φορά έρχεσαι σε επαφή και επικοινωνία με διαφορετικές αλλά πολύ σημαντικές δυσλειτουργικές καταγραφές και με τη βοήθεια των Ακτινικών Συμπαντικών Δυνάμεων τις απελευθερώνεις στο Θεϊκό Φως. 

Καθώς συμβαίνει αυτό, έρχεσαι σε επαφή με την Αλήθεια σου και την Πραγματική σου Δύναμη …. ΜΠΟΡΕΙΣ!

Κάθε συνεδρία είναι μοναδική όπως ΕΣΥ … καθώς δημιουργείται μέσα από Εσένα!!

Έλα να Συν-Δημιουργήσουμε τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ Απελευθερωτική Συνεδρία …

…ΕΣΥ είσαι ο Δημιουργός!